1 Ιαν 2011

Twee-γήματα

Ακολουθήστε τα και στο twitter.


  1. Ο γεράκος, ζαρωμένος και σχεδόν κακοποιημένος από την κούραση, έφτασε στην άκρη της Γης και χάθηκε για πάντα. Τον έλεγαν 2010.
  2. "Να τα πούμε;" φώναξαν τα παιδάκια, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση. Σ' εκείνο το σπίτι έμεναν άνθρωποι που δεν πίστευαν στα φαντάσματα.
  3. Κοιμόσουν. Δίπλα σου μια μορφή αχνοφαινόταν στο σκοτάδι. Πλησίασα και κατέβασα με δύναμη το μαχαίρι. Ξύπνησα από τον πόνο. Έτρεχε αίμα.
  4. Χορεύαμε αγκαλιά στο ρυθμό της μουσικής. "Για πάντα;" ρώτησα. "Για πάντα", απάντησες. Μα μετά από λίγο η μουσική σταμάτησε. Για πάντα...
  5. Το κινέζικο μπισκότο που έτρωγα έλεγε: "Απόψε πεθαίνεις". Ήταν τόσο εξωφρενικό που έβαλα τα γέλια. Τελικά, μού έκατσε στο λαιμό και πνίγηκα.
  6. "Μα πού πήγαν όλοι;" αναρωτήθηκε ο μικρός Τίμμυ καθώς περιπλανιόταν στους έρημους δρόμους του Λονδίνου. Ήταν 22 Δεκεμβρίου του 2012.
  7. 2260: Παγκόσμιο νόμισμα είναι ο χρόνος. Σε καιρούς οικονομικής κρίσης, οι άνθρωποι γεννιούνται και πεθαίνουν μέσα σε μια μέρα.
  8. Είχαμε τελικά φτιάξει τον κόσμο όπως τον θέλαμε. Πανηγυρίσαμε. Όταν κουραστήκαμε, βγήκαμε από το Second Life και πήγαμε για ύπνο.
  9. Το ρόδι του μικρού Τ'λάουν έπεσε κι έσπασε σε χίλια κομμάτια. Κάποιοι επιστήμονες, 1 δισ. χρόνια μετά, θα το ονόμαζαν "Big Bang".
  10. Παρασκευή βράδυ. Η Έντι ντύθηκε, στολίστηκε, ήπιε κόκκινο κρασί, συζήτησε με τις αναμνήσεις της.Πέρασε τόσο όμορφα που αποκοιμήθηκε γρήγορα.
  11. Έστρεψα το όπλο μου έναντια στα ζόμπι και ξαφνικά είδα ότι όλοι ήταν πρώην εραστές μου. Τους είχα φάει εγώ πρώτη την καρδιά χρόνια πριν.
  12. Ο Σοφός ανέβηκε στο βουνό για να βρει το νόημα της ζωής. Όταν το έμαθε έκλαψε πικρά, γιατί ήταν πολύ γέρος πια για να ξανακατέβει.
  13. Η Αννούλα ήθελε κουταβάκι. Η μαμά της, μετά από πολλά παρακάλια, της έκανε το χατήρι. Η μικρή χάρηκε πολύ, αν και τελικά βγήκε λίγο άνοστο.
  14. Ήμασταν και πάλι νέοι κι ερωτευμένοι όσο ποτέ. Λίγο πριν πούμε το "για πάντα", είδα το σέπια και θυμήθηκα ότι έπρεπε να βγω απ' τη φωτογραφία.
  15. O Mανώλης πήγε να μπει στο βαγόνι του ηλεκτρικού. Δεν πρόσεξε, όμως, το κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας κι έπεσε στην Κούφια Γη.
  16. Μεσάνυχτα στην οδό Μαύρης Πέτρας.Όλο μου το παρελθόν μαρμαρωμένο εκεί.Τρέχω να ξεφύγω, μα κοκαλώνω.Είμαι κι εγώ το παρελθόν κάποιου άλλου...
  17. "Eπιτέλους, θα γίνουμε ένα. Για πάντα.." σκέφτηκε η μικρή γοργόνα, καθώς ο πρίγκηπάς της έφερνε το κουτάλι στα χείλη του. Έτρωγε κακαβιά.
  18. Η Τέρι κι ο Τζέρι χώρισαν επειδή δεν καταλάβαιναν πια ο ένας τον άλλον. Εκείνος μιλούσε Times New Roman κι εκείνη Wingdings.
  19. Ο Μπίλυ κι η Τζην χώρισαν γιατί έβλεπαν αλλιώς τη ζωή:εκείνη την έβλεπε σαν ταινία σε Super8. Εκείνος, σαν ένα super 69 γυρισμένο σε ταινία.
  20. 'Ηταν, μια φορά, ένα χρυσόψαρο κι έλεγε ένα ανέκδοτο για τη μνήμη των χρυσόψαρων. Δε θυμάμαι τι λέει μετά.
  21. Ο Γιάννης κι η Άννα ένωσαν τα χείλη τους σε ένα τρυφερό φιλί.Το έβγαλαν φωτογραφία.Την ανέβασαν στο Facebook και γύρισαν στις δουλειές τους.
  22. - Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ;    - Δε θυμάμαι...
  23. Η ζωή των ονείρων μου βρίσκεται στις ίλινες, τις μπίλινες, τις αλαμαλακούσιες. Αλλά τι να το κάνω, που το GPS μου δεν πιάνει στη χώρα των παραμυθιών;
  24. Με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, η μουσική του Σύμπαντος εντοπίστηκε, απομονώθηκε, ηχογραφήθηκε και συμπιέστηκε σε mp3.
  25. O Homo Novus, διάδοχος του Sapiens, είχε ένα χέρι δύο μέτρα μακρύ. Κατά τους επιστήμονες το χρησιμοποιούσε για να αγκαλιάζει τον εαυτό του.
  26. Η πριγκίπισσα φίλησε το βάτραχο. Εκείνος μεταμορφώθηκε στον πρίγκηπα Bufo Alvarius. Μετά από λίγο η πριγκίπισσα ξεμαστούρωσε.
  27. Ο Νίκος μπήκε στο σούπερ μάρκετ και πήρε αυτά που ήθελε χωρίς να πληρώσει τίποτα. Βγήκε έξω, απέφυγε τα ζόμπι και γύρισε στην κρυψώνα του.

6 σχόλια:

Δημήτρης Τερζής είπε...

Το 3, το 4 και το 7 είναι χτυπήματα καρδιάς. Απίστευτα. Ακόμα κι έτσι, καλή χρονιά!!!!!

Unknown είπε...

Ευχαριστω πολυπολυ! Χαιρομαι που σου αρεσαν=) Θα τα προσθετω εδω καθε φορα που θα γραφω κι αλλο, να πληθαινουν!

Καλη χρονια να εχεις =)

megapolisomancy είπε...

Aυτές οι μπουκίτσες είναι σαν τα όνειρα που βλέπω, ειδικά αυτό με την κούφια γη.
Aγαπώ 2, 5, 13 και 15, το καλό χιούμορ και το καλό black είναι δύσκολα.
Tο 10 διαβάζεται με grammophone sound clip.

Unknown είπε...

και το επομενο αφιερωμενο σε σενα =)

Ευχαριστω πολυ!

Ανώνυμος είπε...

gamato!!kalh fash..go on!!
natassa

Unknown είπε...

Ευχαριστώ, αγάπη! :*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...