8 Απρ 2008

H απάντηση της Μπλούμπελ

Αγαπητέ Μερλ!


Βασικά συγνώμη που δε σου απάντησα τόσο καιρό αλλά δεν είχα πολλά νέα να σου πω. Εδώ όλα είναι πολύ βαρετά και βαριέμαι. Πήγα και σε καινούριο σχολείο κι έχασα όλους μου τους φίλους, αλλά δεν πειράζει, θα κάνω άλλους!

Ομως χαίρομαι για σένα και πολύ μου άρεσε που έριξες φαγουρόσκονη σε εκείνο το κακό παιδί. Θα ζητήσω κι εγώ από τον μπαμπά μου να μου φέρει λίγη γιατί εδώ πολλά παιδιά με κοροϊδεύουν γιατί είμαι καινούρια στην τάξη.

Η βασίλισσα Τιτάνια είναι όμορφη; Φοράει πολλά κοσμήματα; Τα φορέματα της πώς είναι; Δεν την έχω δη ποτέ και είπες ότι ο μπαμπάς σου δουλεύει στο παλατι οποτε αν μπορεις ρωτα τον αν είναι όμορφη. Πάντα ήθελα να δω τη βασίλισσα!

Θα αποκτήσω αδερφάκι! Μα πως ξεχασα να σου πω το πιο σημαντικό! Απλά δε μεγάλωσε ακόμα η κοιλιά της μαμάς μου και δε φαίνεται και το ξεχνάω καμιά φορά. Σε λίγο όμως θα φουσκόσει κι αυτό θα κλοτσάει λέει η μαμά και θα μπορώ να του μιλάω! Είμαι πολύ χαρούμενη!

Ελπίζω να είσαι καλός στις ακροστηχήδες , γιατί το καλοκαίρι που έρχεται θέλω να παίξουμε! Είμαι η καλύτερη στην τάξη μου και θέλω να εξασκούμαι συνέχεια, γιατί αλλιώς θα με νικήσει η Ιλλουν και θα με κοροϊδεύει συνέχεια μετά! Επείσις διάβαζε λίγο ορθογραφία γιατί μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω το γράμμα σου! Πρέπει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω στο σχολείο για να μη σε λένε στούρνο! Εγώ που σε ξέρω ξέρω ότι δεν είσαι στουρνος αλλά πολύ έξυπνος αλλά βαριέσαι να διαβάσεις!

Ιλλουν λένε μια συμμαθήτριά μου, που θέλει πάντα να είναι η καλύτερη και πολλές φορές γίνεται κακιά. Μας μαρτυράει συνέχεια στο δάσκαλο για να παίρνει καλούς βαθμούς και καμια φορά μου έρχεται να της τραβήξω τα μαλλιά αλλά δεν το κάνω γιατί θέλω να είμαι καλό κορίτσι.

Αυτά είναι τα νέα μου Μερλ. Ελπίζω να είσαι καλά και να μου ξαναγράψεις ξανά ναι; Ανυπομωνώ να έρθει το καλοκαίρι να ξαναπαίξουμε. Να μου δείξεις και το σπαθί των Φαεσίθ! Σου έφτιαξα και μια ζωγραφιά ελπίζω να σαρέσει.


Με πολλή αγάπη
Μπλούμπελ



(σχόλιο του Πούκα: H Mπλούμπελ είναι ένα μικρό παιχνιδιάρικο κορίτσι κι αναρωτιέται αν ο Μερλ μπορεί να διαβάσει και μέσα απ' τις γραμμές. )

8 σχόλια:

Mutus Liber είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Ποιος ξέρει, ποιος ξέρει ο αέρας τι θα φέρει; =)

Mutus Liber είπε...

Καλά τι να σου πώ τώρα... Με έβαλες στην μπρίζα με το γράμμα αυτό και άντε να περιμένω την συνέχεια τώρα.

Παραείναι ήρεμα όλα έ;; χμμμ... ;)

Όσο για το όπλο των Φαεσίθ, είσαι εκπληκτική! Μου θύμησες και την κουβέντα πάνω σε αυτό και ακόμα γελάω...

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Pooka! (Απέφυγα επιμελώς το άρθρο γιατί μπερδεύτηκα λίγο αν είναι σωστότερο το θηλυκό ή το ουδέτερο που χρησιμοποιείς :))
Γράφω για να σου πω ότι το μπλογκ σου αλλά και όσα είδα από 'σένα ήταν πολύ διαφορετικά και τα βρήκα όλα υπέροχα, χωρίς υπερβολή! Ο χρόνος με κυνηγά αδυσώπητα (είδα ότι είσαι και συναδέλφισσα και θα με καταλάβεις ;)) αλλά θα σε επισκέπτομαι τακτικά. Σπάνια συναντώ έναν κόσμο που με κρατά μέσα του κλεισμένο μαγικά. Σε ευχαριστώ γι' αυτό και σε συγχαίρω.
Να συνεχίσεις να προσφέρεις "νεραϊδοχαμογελόσκονη" (δεν το είπα σωστά, τεσπα) και να μας ταξιδεύεις. (Συγγνώμη αλλά δεν βρήκα μέηλ σου και σου έγραψα σχόλιο...)
Καρέλλεν

InTractor είπε...

o Intractor έλειπε από το σπίτι για δουλειές...όποτε είναι η pooka έτοιμη για τον δρόμο (ούτε πολύ θα είναι ούτε κουραστικό) με ενημερώνει... αν και το δωράκι μπορεί να φανεί λίγο άκαιρο πια...δεν παύει να είναι δωράκι

InTractor είπε...

συγνώμη για το καπακοσχόλιο, αλλά περίμενα να δω μπλουμπελοζωγραφιά στο devianart αλλά εις μάτην. τι δεν κάνω σωστά;

InTractor είπε...

τρίτο καπάκι (συγνώμη για την τσατοποίηση). περιμένοντας να μου πεις οτι είσαι έτοιμη σε άκουσα να φωνάζεις για βοήθεια. μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή ο Super-Goof (έχω έτοιμο το φυστικάκι) ή είναι ρητορική η κραυγή; ;)

Unknown είπε...

Kαρέλλεν: σε ευχαριστώ πολύ για την προσοχή και τα καλά σου λόγια=) Να μας έρχεσαι συχνά εδω να παίρνεις τη δόση σου απο νεραϊδοχαμογελόσκονη! =)

Ιντράκτορα: Κάτι δεν πάει καλά με το τάιμινγκ, καθότι όποτε μου στέλνεις οδηγίες είμαι κάπου έξω και κοπρονεραϊδιάζω (κατα το κοπροσκυλιάζω:P) Ρίξε κανένα αλαρμ καλό να συντονιστώ δεοντως!

Όσο για τη βοήθεια, είναι μέρος του όλου κόνσεπτ... Το οποίο θα το δείτε εν καιρώ. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...